Zašto Chik?

Chik kozmetika je nastala kao potpuno novi koncept nege kože na zdrav način korišćenjem blagodeti prirode, jer to je koncept nege u koji iskreno verujemo. Ako se pitate kako do blistavog i zdravog lica potrebno je da odišete zdravljem i spolja i iznutra, zar ne?

 

Jedan od vaših saveznika upravo na putu sveobuhvatnog zdravlja i nege je i naša Chik kozmetika, nastala sa željom da postane sinonim za negu i zdravlje kože, ali i prva asocijacija za pravu prirodnu kozmetiku koja vam pomaže da postanete i ostanete uvek“kao novi”.

A šta je zapravo Chik kozmetika

 

Ako bismo to želeli kratko i jasno da vam objasnimo, to ćemo uraditi u ovih 5 koraka i reći vam da je:

 

 1. Ručno rađena kozmetika,
 2. Izrađena od priorodnih sastojaka,
 3. Na ekološki, strogo kontrolisan i etički način,
 4. Sa veganskim pristupom zdravlju,
 5. Za sve tipove kože.

 

Kada smo ovih 5 činjenica sebi stavili kao prioritet, bilo je lako, jednostavno i brzo znati šta želimo da postignemo – da ljubav prema prirodi i kvalitetnoj i zravoj nezi spojimo u jedno i pomognemo svima kojima je potrebno.

 

Pažljivo birani sastojci su tu da svakoj koži pruže maksimum, a način izrade naše prirodne kozmetike je takav da poštujemo prirodu i brinemo o ekologiji, jer to su životne i profesionalne vrednosti koje su nam važne.

 

Spojili smo moderno i tradicionalno i stvorili najbolje od oba. Sa modernim pristupom pravljenja prirodnih kozmetičkih preparata, uz tradicionalne sastojke uzetih ih prirode za koje se vekovima zna da su dobri za nas, nastao je kratko i jasno - CHIK.

Sa najboljim darovima koje nam priroda pruža, uz najvažniji sastojak pod nazivom ljubav, nastala je naša kolekcija kozmetičkih proizvoda pretočena u:

 

 • kreme za lice
 • serume za lice i
 • tonike za lice.

 

Ova magična trojka koju možete pronaći i u objedinjenoj ponudi Chik setova biće pun pogodak za vas bilo da imate mlađu ili zrelu kožu, masnu, mešovitu ili suvu, jer rešenja uvek ima za sve.

A šta je još važno da znate.

 

Sa našom bezbednom i kontrolisanom izradom, Chik prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke sastojke u sebi, a sadrži biljke koje su njen sastavni deo sa svim svojim blagodetima. U njima se nalaze nama važni elementi koji su ujedno i jednostavni i složeni, ali veoma značajni za naše ćelije i celokupni organizam.

 

Pažljivo birani sastojci iz prirode za našu prirodnu kozmetičku i znalački način ručne izrade, svakoj koži pružaju maksimum, jer koristimo plodove borovnice,plodove maline, ulje semenki grožđa i druge sastojke sa svojim vrlo delotvornim dejstvom na kožu.

 

Chik kozmetika je vas pravi saveznik u nezi zdrave i blistave kože jer:

 

 • pomaže da koža bude zaštićena,
 • čini kožu jedrom i mladalačkom,
 • otklanja posledice stresa na koži,
 • pomaže u regulaciji vlage,
 • čini kožu blistavom i sjajnom,
 • pospešuje ličenje prirodnog sebuma,

 

i još puno toga, a to ćete već otkriti korišćenjem naših proizvoda koji će u punom sjaju blistani na vašem licu i biti nezamenljivi deo vaše jutarnje i večernje rutine i biti uvek udobno smešteni u vašim toaletnim ormarićima.